Projectzangers gevraagd

Direct na het zomerreces gaan de Koninklijke Zangvereeniging Rotte’s Mannenkoor en het Koninklijk Dordrechts Mannenkoor KNA werken aan een volgend project voor mei 2020, wanneer in de Rotterdamse Laurenskerk en de Dordtse Grote Kerk een herdenkingsconcert wordt gegeven. Een van de gezongen stukken is de Altrhapsodie van Brahms en de bekende Carina Vinke zal hierin als soliste optreden. Voor dit concert worden projectzangers van harte uitgenodigd. Projectzangers worden geen vast lid van het koor, maar zijn tot en met de uitvoering van het project aan het koor verbonden. Uiteraard mogen zij daarna lid van het koor worden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de secretaris van de Koninklijke Zangvereeniging Rotte’s Mannenkoor Theo Zijlstra (tcm.zijlstra@upcmail.nl), die voor beide koren de honneurs waarneemt.