Contact opnemen? Bel 010-4218623 of stuur een mail naar secretariaat@rottesmannenkoor.nl close ×

Zomerconcert in Paradijskerk

Of de zon zal schijnen op zondagmiddag 18 juni, valt niet te voorspellen. U kunt er wel zeker van zijn, dat U vanaf 15.00 uur op deze middag in de sfeervolle ambiance van de Paradijskerk ( Nieuwe Binnenweg 25, 3014 GB Rotterdam) kunt genieten van de klankkleur van het Rotte’s Mannenkoor in een afwisselend Engelstalig programma. Het koor zingt onder de bezielende leiding van Hans van der Toorn werken van Elgar, Sullivan, Holst en Vaughan Williams en daarnaast Amerikaanse traditionals.

Spijt over verloren of gemiste liefdes, heimwee naar een Amerika zoals het eigenlijk nooit was, berusting en inkeer komen onder andere aan bod. Andere werken compenseren met opgewektere geluiden. Is het eigenlijk niet zo, dat de maand mei een ideale maand is voor de liefde of geldt dat in principe voor iedere maand?

Pianist Cleem Determeijer begeleidt een aantal werken op de piano en treedt ook nog op als solist in een bijpassende suite van Georg Friedrich Händel, die het grootste deel van zijn leven als componist in Engeland doorbracht.

U ziet het! Spijt van het beluisteren van dit concert zult U niet hebben. U doet er wel goed aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van een kaartje, €12,00 en €8,00 voor donateurs en Rotterdampas houders en tevens goed voor een consumptie na afloop van het concert) want het aantal kaarten is helaas beperkt.

U kunt kaarten verkrijgen via de leden en aan de kerk of reserveren:

secretariaat@rottesmannenkoor.nl en 010-2203402 of 06-30799808.