Laatste repetitie voor de vakanties

Woensdagavond was de laatste repetitieavond voor het zomerreces. Zoals te doen gebruikelijk werd onder leiding van Hans van der Toorn in de aanloop naar de kerstconcerten nog flink gerepeteerd. Enkele stukken werden nog eens goed doorgenomen en ook het ‘huiswerk’ voor de komende weken toegelicht. Het is nu aan de individuele zanger om ervoor te zorgen dat hij op 23 augustus as. met frisse moed weer kan beginnen. Het thuis oefenen blijft een noodzaak om op tijd alle stukken ingestudeerd te krijgen. Dus de zangers moeten ‘aan de bak’.

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje. En weer had onze zanger Kees Reabel gezorgd voor de lekkere hapjes. Daarna ging het koor uiteen en een ieder zijns weegs, zoals het ook de komende weken zal gaan wanneer de diverse zangers van Rotte’s Mannenkoor de wereld gaan verkennen. Uiteraard met de ‘opdracht’ allen weer gezond terug te keren.