Sonore stemmen en klare klanken; onderweg naar Kerstmis!

Een bijzonder concert is het en dat wordt het. Een groot mannenkoor, bestaande uit de Koninklijke Zangvereeniging Rotte’s Mannenkoor en het Koninklijk Dordrechts Mannenkoor KNA, onder leiding van Hans van der Toorn en het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest onder leiding van Anton Weeren, bieden U een rijkgeschakeerd en schitterend concert. Zij worden daarbij ondersteund door Anton Doornhein aan het orgel en sopraan Suzanne van Bebberen in een solo tijdens ‘The Snowman’, gespeeld door het Blaasorkest en begeleid door vertoning van beelden.

Wie wil er niet genieten van de zang van bronzen bassen en van schallend schetterend koper? Uitgevoerd worden o.a. werken van Arvo Pärt, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Morten Lauridsen en Daniel Pinkham. Daarnaast staat natuurlijk ook samenzang op het concertmenu. Wie wil er niet, begeleid door een compleet Blaasorkest en een orgel, meezingen in meer vertrouwde kerstliederen?

U doet uzelf tekort, als U van mannenkoorzang houdt en graag van een symfonisch blaasorkest geniet, en U hebt tijd en gelegenheid, om op zondag 10 december in Dordrecht (Wilhelminakerk, Blekersdijk 41, 3311 LD Dordrecht) of op zondag 17 december in Rotterdam(Citykerk Het Steiger, Hang 18, 3011 GG Rotterdam) niet ons te komen beluisteren. De kerken zijn open voor publiek vanaf 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur.

Kaartjes voor dit concert kosten: €14,00 (€10,00 voor donateurs en rotterdampashouders). Kinderen tot 12 jaar gratis toegang. De kaarten zijn te bestellen via e-mail: secretariaat@rottesmannenkoor.nl of (Klik hier om via mail uw kaarten te bestellen) of telefonisch: 010-2203402 en 06-30799808.